KV-toiminta Ammattiopisto Liviassa

Ammattiopisto Livian kansainvälisestä toiminnasta vastaa kansainvälistymistiimi, jossa on edustajat Livian kaikista kolmesta opistosta. Jokaisessa opistossa on nimetty kansainvälistymisvastaava, jonka tehtävänä on tiedottaa opiskelijoille ja henkilökunnalle kansainvälisestä toiminnastamme ja sen tarjoamista mahdollisuuksista osallistua järjestämiimme tapahtumiin sekä kansainväliseen liikkuvuuteen ja hanketoimintaan.

Tavoitteenamme on rohkaista opiskelijoita ja henkilökuntaa osallistumaan kansainväliseen toimintaan sekä kotimaassa että kohdemaissa. Hyödynnämme Sosiaali- ja terveysopiston useista eri maista ja erilaisista kulttuureista lähtöisin olevia opiskelijoita vieraiden kulttuurien tuntemuksen lisäämiseksi ja monikulttuurisen oppimisympäristön kehittämiseksi Ammattiopisto Liviassa.

Kansainvälisen toiminnan tunnetuksi tekemiseksi järjestämme vuosittain ensimmäisen vuoden opiskelijoille tarkoitetun kansainvälistymispäivän, jossa esitellään Livian opistojen kansainvälistä toimintaa, Skills-toimintaa ja kansainvälisen toiminnan opiskelijalle tarjoamia mahdollisuuksia. Lisäksi ulkomailla työssäoppimassa olleet tai kansainvälisiin hankkeisiin osallistuneet opiskelijat kertovat kokemuksistaan opistoissa järjestettävissä tilaisuuksissa.
 

Kansainvälisessä yhteistyössä panostamme opiskelijoiden työssäoppimiseen ja opiskeluun ulkomailla, asiantuntijavaihtoon sekä kehittämishankkeisiin. Tavoitteenamme on opiskelija- ja henkilöstöliikkuvuuden lisääminen kaikissa kolmessa Livian opistossa. Henkilöstölle luomme mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kartuttamiseen kansainvälisten kontaktien avulla.
Kotisivujemme kansainvälisyysosioon olemme koonneet tietoa kansainvälisen toiminnan mahdollisuuksista ja opistoissamme toteutetuista kansainvälisistä työssäoppimisista, vaihdoista ja hankkeista. Tutustu opiskelijoidemme kertomuksiin ja ota rohkeasti yhteyttä opistosi kansainvälistymisvastaavaan tai kansainvälistymistiimin jäseniin lisätietoja saadaksesi.

Ammattiopisto Livian opistojen kansainvälistymisvastaavat:
Annastiina Hedman, Sosiaali- ja terveysopisto
Lisbeth Johansson, Maaseutuopisto
Pasi Korvonen, Kalatalous- ja ympäristöopisto

Lisätietoja kansainvälisestä työssäoppimisesta ja opiskelusta, kielikursseista ja hankkeista löydät osoitteista
www.maailmalle.net
www.cimo.fi


Ammattiopisto Livia © 2017