Aikuisille

Livian koulutustarjonta aikuisille.

Viheralueiden rakentaminen ja ylläpitotöiden tekeminen -tutkinnon osa puutarha-alan perustutkinnosta, oppisopimuskoulutus

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ajalla 8.4.-31.10.2019 tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Koulutus on tutkintotavoitteista ja se perustuu puutarha-alan perustutkinnon viheralueiden rakentaminen ja ylläpitotöiden tekeminen -tutkinnon osaan, jonka laajuus on 60 osp.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja (työvoimakoulutus)

Koulutus alkaa 26.8.2019. Koulutusajan pituus riippuu aikaisemmasta koulutustaustasta/työkokemuksesta ja määräytyy yksilöllisesti. Arvioitu koulutusaika on kaksi vuotta.

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat työskennellä sosiaali- ja terveysalalla vammaistyössä ja jotka soveltuvat alalle ja koulutukseen. Tavoitteena on suorittaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, vammaistyön osaamisala.

KASVATUS- JA OHJAUSALAN AMMATTITUTKINTO

 11.3.2019 - 26.2.2021

 

TAVOITE
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon suorittanut osaa toimia erilaisissa kasvatus-, opetus- ja ohjausalan toimintaympäristöissä.

 

KOHDERYHMÄ
Tutkinto on tarkoitettu henkilölle, jolla on aiempaa koulutusta ja/tai työkokemusta ohjaus- ja kasvatusalan tehtävistä ja haluavat suorittaa ammattitutkinnon. 

Kalamestariksi oppisopimuskoulutuksella

Koulutus alkaa 13.8.2019. Kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman mukaan.

Ammattiopisto Livia järjestää kalapalvelutiskillä työskenteleville henkilöille oppisopimuskoulutusta, joka rakentuu työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja lähipäivistä sekä etäopetuksesta ja -tehtävistä.  Koulutus on tutkintotavoitteista ja se perustuu kalatalouden perustutkinnon seuraaviin tutkinnon osiin:

KUOLEVAN IHMISEN HOITAMINEN-Vanhustyön erikoisammattitutkinnon osa

11.10.2018 - 23.5.2019

Laadukas hoito ja sen järjestäminen hoitopolun eri vaiheissa vaatii suunnittelua ja osaamista. Sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöihin tarvitaan kuolevan ihmisen hoitamiseen perehtyneitä työntekijöitä.

Grundexamen inom natur och miljö - Pargas

Grundexamen i natur och miljö, utbildning för vuxna i Pargas hösten 2018

Eläintenhoidon ammattitutkinto 150 osp.

Koulutus on suunnattu niille, jotka haluavat toimia joko itsenäisenä yrittäjänä tai työntekijänä eläinhoitolassa tai löytöeläinkodissa.Koulutus sopii myös niille, jotka toimivat eläinhoitolayrittäjinä, mutta joilta puuttuu alan ammattitutkinto.

Luontokartoittajan erikoisammattitutkinto - Parainen

Tutkintokoulutus alkaa tammi-helmikuun vaihteessa 2018.

Luontokartoittajan erikoisammattitutkinto

Sivut

Tilaa syöte RSS - Aikuisille

Ammattiopisto Livia © 2019