Aikuisille

Livian koulutustarjonta aikuisille.

Puutarha-alan perustutkinto/osatutkinto, iltaopetus

Koulutuksen ajankohta on 24.10.2019-11.6.2020.

Koulutuksessa opiskellaan yksi pakollinen tutkinnon osa puutarha-alan perustutkinnosta, työskentely puutarha-alalla sekä yksi valinnainen tutkinnon osa, yrttien tuottaminen. Lisäksi viherrakentamisen kasvien käyttäminen pihasuunnittelussa -tutkinnon osasta opiskellaan yksittäisiä osioita.

KASVATUS- JA OHJAUSALAN AMMATTITUTKINTO

13.5.2019 - 26.2.2021

TAVOITE
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon suorittanut osaa toimia erilaisissa kasvatus-, opetus- ja ohjausalan toimintaympäristöissä.

 

KOHDERYHMÄ
Tutkinto on tarkoitettu henkilölle, jolla on aiempaa koulutusta ja/tai työkokemusta ohjaus- ja kasvatusalan tehtävistä ja haluavat suorittaa ammattitutkinnon. 

Kalamestariksi oppisopimuskoulutuksella

Koulutus alkaa 12.8.2019. Kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman mukaan. Arvioitu kesto noin vuoden.

Ammattiopisto Livia järjestää kalapalvelutiskillä työskenteleville henkilöille oppisopimuskoulutusta, joka rakentuu työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja lähipäivistä sekä etäopetuksesta ja -tehtävistä.  Koulutus on tutkintotavoitteista ja se perustuu kalatalouden perustutkinnon seuraaviin tutkinnon osiin:

Töihin viher- ja metsäalalle -työvoimakoulutus

2.9.2019 - 7.5.2020

Koulutus on suunnattu viher- ja metsäalasta kiinnostuneille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville, alalle soveltuville henkilöille. Alan aikaisempaa koulutusta tai työkokemusta ei edellytetä. Maahanmuuttajien tulee selviytyä opinnoista suomen kielellä. Ajokortti välttämätön.

KUOLEVAN IHMISEN HOITAMINEN-Vanhustyön erikoisammattitutkinnon osa

11.10.2018 - 23.5.2019

Laadukas hoito ja sen järjestäminen hoitopolun eri vaiheissa vaatii suunnittelua ja osaamista. Sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöihin tarvitaan kuolevan ihmisen hoitamiseen perehtyneitä työntekijöitä.

Eläintenhoidon ammattitutkinto 150 osp.

Koulutus on suunnattu niille, jotka haluavat toimia joko itsenäisenä yrittäjänä tai työntekijänä eläinhoitolassa tai löytöeläinkodissa.Koulutus sopii myös niille, jotka toimivat eläinhoitolayrittäjinä, mutta joilta puuttuu alan ammattitutkinto.

Luontokartoittaja, Parainen -Luontoalan erikoisammattitutkinto

Tutkintokoulutus alkaa tammi-helmikuun vaihteessa 2020

Luontokartoittaja

Tutkintokoulutus on suunnattu luontokartoittajan työstä kiinnostuneille aikuisille, jotka mahdollisesti suunnittelevat oman harrastuksen muuttamista tuleviksi ammateiksi, haluavat vaihtaa alaa tai muuten päivittää tietoja ja taitoja. 

Arboristi, Puutarha-alan ammattitutkinto, Puunhoidon osaamisala

Tutkintokoulutus toteutetaan ajalla 23.1.2020 - 12.11.2021.Haku koulutukseen 31.10.2019 mennessä hakulinkin kautta.Hakulinkki koulutukseen: HAE KOULUTUKSEEN  

PÄÄSYVAATIMUKSET
Pääsyvaatimuksena koulutukseen on aikaisempi tutkinto joka tukee ammattitutkinnon vaatimuksia  (esim. puutarhatalouden tai metsäalan perustutkinto) tai noin kolmen vuoden pituinen alaan liittyvä työkokemus. Lisäksi koulutukseen ja tutkintoon hakeutuvalla on oltava hyvät fyysiset ja henkiset valmiudet kiipeillä ja työskennellä korkealla puissa.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Aikuisille

Ammattiopisto Livia © 2019