Aikuisille

Livian koulutustarjonta aikuisille.

KUOLEVAN IHMISEN HOITAMINEN-Vanhustyön erikoisammattitutkinnon osa

11.10.2018 - 23.5.2019

Laadukas hoito ja sen järjestäminen hoitopolun eri vaiheissa vaatii suunnittelua ja osaamista. Sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöihin tarvitaan kuolevan ihmisen hoitamiseen perehtyneitä työntekijöitä.

Grundexamen inom natur och miljö - Pargas

Grundexamen i natur och miljö, utbildning för vuxna i Pargas hösten 2018

Eläintenhoitajan ammattitutkinto, eläinhoitolan osaamisala

Koulutus on suunnattu niille, jotka haluavat toimia joko itsenäisenä yrittäjänä tai työntekijänä eläinhoitolassa tai löytöeläinkodissa.Koulutus sopii myös niille, jotka toimivat eläinhoitolayrittäjinä, mutta joilta puuttuu alan ammattitutkinto.

Luontokartoittajan erikoisammattitutkinto - Parainen

Tutkintokoulutus alkaa tammi-helmikuun vaihteessa 2018.

Luontokartoittajan erikoisammattitutkinto

Puutarha-alan perustutkinto, maahanmuuttajille suunnattu koulutus

Seuraava puutarha-alan tutkintokoulutus maahanmuuttajille alkaa 22.10.2018 tai jatkuvan haun kautta henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Koulutuksen kesto n. 2 - 2,5 vuotta.

Puutarhurin opinnot muodostuvat ammatillisista yhteisistä opinnoista sekä osaamisalan pakollisesta ja valittavista opinnoista. Puutarha-alan perustutkinnon suorittaneella on laaja-alaiset valmiudet ja perustiedot puutarha-alan eri työtehtäviä varten. 

Koulutuksen rakenne:

Puutarha-alan perustutkinto
Kaikille pakolliset tutkinnon osat

Arboristin ammattitutkinto

Tutkintokoulutus toteutetaan ajalla helmikuu 2019 - lokakuu 2020.Haku koulutukseen 7.10.2018 mennessä hakulinkin kautta.Hakulinkki koulutukseen: HAE KOULUTUKSEEN  

PÄÄSYVAATIMUKSET
Pääsyvaatimuksena koulutukseen on aikaisempi tutkinto joka tukee arboristin ammattitutkinnon vaatimuksia  (esim. puutarhatalouden tai metsäalan perustutkinto) tai noin kolmen vuoden pituinen alaan liittyvä työkokemus. Lisäksi koulutukseen ja tutkintoon hakeutuvalla on oltava hyvät fyysiset ja henkiset valmiudet kiipeillä ja työskennellä korkealla puissa.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, päivä monimuoto-koulutus

Seuraava koulutus järjestetään 14.8.2018 – 31.5.2020.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, päivämonimuotokoulutus

Tutkinto on ammatillinen perustutkinto, joka toteutetaan päivämonimuoto-opiskeluna.  Lähiopetuspäivät ovat maanantai ja tiistai.

Metsäalan perustutkinto, metsätalouden osaamisala

Seuraava tutkintokoulutuksen ryhmä aloittaa 10.1.2019. Sitä ennen voit päästä opiskelemaan yksittäisille vapaiksi jääneille paikoille.

Koulutus on tarkoitettu:

Sivut

Tilaa syöte RSS - Aikuisille

Ammattiopisto Livia © 2018