Kaikille

Muut kohderyhmä käsittää kaikki jotka eivät erityisesti kuulu aikuis- tai nuorisokoulutukseen.

Hyönteisiä ruokapöytään!

Kurssi toteutetaan ajalla 13.2. - 21.5.2018 Maaseutuopisto Tuorlassa (Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö). Teoriaosuudet pidetään koulurakennuksen auditoriossa 2. krs.  ja käytännönharjoitteet farmitilalla Tuorlan navettarakennuksessa tai luontopajalla.

Luomukurssi

Luomun peruskurssi  järjestetään 1.3.−10.4.2018 Ammattiopisto Livian Maaseutuopistossa,Tuorlantie 1, PIIKKIÖ (koulurakennus). Peruskurssin lisäksi eläintilallisille järjestään luomukotieläintuotannon koulutuspäivät 11.4. -12.4.2018.

Koulutusta turvalliseen moottorisahan käyttöön

Puuston ja työvälineiden käsittelytaitoa tarvitaan metsäalan lisäksi usein myös viher-, palo- ja pelastusalalla sekä sähkö- ja puhelinlinjatöissä. Moottorisahan turvallinen käyttö edellyttää aina oikeaa työtekniikkaa ja sahaukseen liittyvien vaarojen tunnistamista.Koulutus on tarkoitettu metsä-, viher-, palo- ja pelastusalalla sekä sähkö- ja puhelinlinjatöissä toimiville henkilöille ja muille moottorisahan käyttötaidon koulutusta tarvitseville.Toteutuspaikkana on Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Paimio, Taatilantie 110, 21530 Paimio.Koulutuksen kesto 1-2 päivää.Koulutus järjestetään henkilöstökoulutuksena erikseen sovittavana ajankohtana.
Tilaa syöte RSS - Kaikille

Ammattiopisto Livia © 2018