Riistaruhon käsittelykurssi, 9.11.2018

Ajankohta: 

9.11.2018, klo 17 - 21

Paikka: Tuorlan luontopaja, Ammattiopisto Livia, maaseutuopisto/Tuorla, Tuorlantie 1, 21500  PIIKKIÖ

Järjestäjä: Peimarin koulutus Oy ja Paimionlahden riistanhoitoyhdistys ry

Opettaja: Lihamestari Matti Mäkelä

Hinta/ opiskelija: 70 € (sis alv 24% )

Kurssi järjestetään, jos 12 osallistujaa, mukaan mahtuu 20 nopeinta.

Kurssilaisilla on oltava omat vakuutukset voimassa

Ilmoittautumiset: 26.10.2018 mennessä s-postilla osoitteeseen: jaakko.kuusvuori@livia.fi

 

Kurssin sisältö:

  • Hirvieläimen (esim. peura ) ruhon nylkeminen

  • Ruhon raakapaloittelu

  • Lihan paloittelu

  • Elintarvikkeeksi kelpaavan lihan laadun määrittäminen

  • Ruhonosien tunnistaminen

  • Lihan pakkaaminen ja säilytys

  • Ohjeita ruuan valmistamiseen eri ruhonosista

     

Ilmoittautuminen: 

Ilmoittautumiset: 26.10.2018 mennessä s-postilla osoitteeseen: jaakko.kuusvuori@livia.fi

Hinta: 

Hinta/ opiskelija: 70 € (sis alv 24% )


Ammattiopisto Livia © 2018