Hedelmä- ja vihannesosastomestariksi oppisopimuskoulutuksella

Ajankohta: 

Koulutus alkaa 1.2.2019. Kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman mukaan.

Hakeminen: 

Koulutukseen haetaan 30.11.2018 mennessä sähköisesti alla olevasta linkistä:

HAE KOULUTUKSEEN 

Oppisopimuskoulutuksen aloittaminen edellyttää alan työpaikkaa.

Koulutuksen kuvaus: 

Ammattiopisto Livia järjestää hedelmä- ja vihannesosastoilla työskenteleville henkilöille oppisopimuskoulutusta, joka rakentuu työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja lähipäivistä sekä etäopetuksesta ja -tehtävistä. 

Koulutus on tutkintotavoitteista ja se perustuu koulutuksen järjestäjän suunnittelemiin puutarha-alan perustutkinnon paikallisiin ammattitaitovaatimuksiin perustuviin tutkinnon osiin:

  • hedelmä- ja vihannesosastosta huolehtiminen 15 osp.
  • lähiruoan ja luomutuotteiden tunteminen 5 osp.
  • tavaratalon tai marketmyymälän kukkaosaston hoitaminen 5 osp.

Jokaiselle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma. Osaaminen osoitetaan näytöissä ja hyväksytyistä suorituksista saa osatutkintotodistukset.

Lisätietoja: 

Tutkinnon osien perusteet ovat liitteinä sivun oikeassa reunassa (täydentyy piakkoin). Lisätietoa kulutussuunnittelija Mia Jokiselta p. 050 3211040, mia.jokinen@livia.fi. Lisätietoa oppisopimuksesta täältä.

Koulutuksen hinta: 

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksuton lukuun ottamatta mahdollisia työelämän lupa- ja korttikoulutusten viranomaismaksuja.  Opiskelija saa työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana palkkaa. Lähipäivien ajalta opiskelija voi anoa koulutuksenjärjestäjältä opintososiaalisia etuuksia, mikäli työnantaja ei maksa lähiopetuspäiviltä palkkaa.


Ammattiopisto Livia © 2018