Kalamestariksi oppisopimuskoulutuksella

Ajankohta: 

Koulutus alkaa 12.8.2019. Kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman mukaan. Arvioitu kesto noin vuoden.

Hakeminen: 

Koulutukseen haetaan suoraan ammattiopisto Liviaan 28.6.2019 mennessä sähköisesti alla olevasta linkistä:

HAE KOULUTUKSEEN 

Oppisopimuskoulutuksen aloittaminen edellyttää alan työpaikkaa (esim. kalakauppa tai kalapalvelutiski).

Koulutuksen kuvaus: 

Ammattiopisto Livia järjestää kalapalvelutiskillä työskenteleville henkilöille oppisopimuskoulutusta, joka rakentuu työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja lähipäivistä sekä etäopetuksesta ja -tehtävistä.  Koulutus on tutkintotavoitteista ja se perustuu kalatalouden perustutkinnon seuraaviin tutkinnon osiin:

  • kalastustuotteiden käsittely ja jalostus 20 osp.
  • kalanjalostuksessa ja kalakaupassa toimiminen 30 osp.

Jokaiselle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma. Osaaminen osoitetaan näytöissä ja hyväksytyistä suorituksista saa osatutkintotodistukset. Tutustu tutkinnon perusteisiin täällä.

Lähipäivät toteutetaan kalatalous- ja ympäristöopistolla Paraisilla. Lähipäivien aikataulu 2019-2020: 27.-28.8., 15.-16.10., 21.-22.1., 10.-11.3., 21.-22.4., 2.-3.6. sekä 25.-26.8.

Lisätietoja: 

Oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä toimii Peimarin koulutuskuntayhtymä, ammattiopisto Livia. Lisätietoa oppisopimuksista koulutussuunnittelija Mia Jokiselta p. 050 3211040 tai mia.jokinen@livia.fi. Lue lisää Livian oppisopimuskoulutuksesta täältä.

Koulutuksen hinta: 

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksuton lukuun ottamatta mahdollisia työelämän lupa- ja korttikoulutusten viranomaismaksuja.  Opiskelija saa työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana palkkaa. Lähipäivien ajalta opiskelija voi anoa koulutuksenjärjestäjältä opintososiaalisia etuuksia, mikäli työnantaja ei maksa lähiopetuspäiviltä palkkaa.


Ammattiopisto Livia © 2019