Koronatiedote 28.4.2021

Ammattiopisto Livian koronaohjeet opiskelijoille ja Liviassa vieraileville                           

KORONATIEDOTE          28.4.2021

Livia jatkaa hybridimallilla lukuvuoden loppuun asti

Teoriaopetus jatkuu etäopetuksena, jota tehdään lukujärjestysten mukaisesti.

Opetusta, jota ei ole mahdollista toteuttaa muutoin kuin lähiopetuksena, voidaan järjestää. Ryhmäkokoja suositellaan rajattavaksi 9 opiskelijaan.

Opiskelijaruokalat ovat auki Paimiossa ja Tuorlassa, tarvittaessa Paraisilla ja sotessa. Opiskelijoilla ei ole oikeutta maksuttomaan ateriaan etäopetuksessa. Opiskelijat syövät annettujen aikaporrastusten mukaisesti ja ruokailevat omissa ryhmissään. Toiveena on, että ruokaloihin ei jäädä oleskelemaan ruokailun jälkeen.

Koulutus- ja oppisopimusten mukainen opiskelu jatkuu normaalisti.

Näytöt, tentit ja tasokokeet voidaan toteuttaa erityisjärjestelyin. Myös pienryhmäopetusta ja tukiopetusta voidaan jatkaa erityisjärjestelyin.

Opiskelija-asuntolat avataan lähiopetuksessa oleville.

 

Päätösjuhlat

Yhteisiä valmistumisjuhlia ei pidetä. Valmistuvat ryhmät saavat kuitenkin kokoontua omaan päätösjuhlaansa opettajatuutorinsa kanssa. Omaisia ei kutsuta.

 

Opistoilla opiskelijoiden suositellaan käyttävän maskia sisätiloissa ja pikkubusseissa. Opiskelijat hankkivat itse maskinsa. Toivomme että opiskelijat noudattavat sairaanhoitopiirin vahvaa suositusta maskien käytöstä. Lisäksi on syytä pitää yli 2 metrin turvaväliä.

Muistathan lisäksi aiemmat ohjeemme:

  1. Sairaana ei saa tulla Livian tiloihin. Sairastuessasi lieväänkin flunssaan tai kuumeeseen, et voi tulla opiston tiloihin. Myös asuntolasta tulee poistua. Jos perheenjäsenesi sairastuu, myös sinun tulee jäädä pois lähiopetuksesta.
  2. Noudata hyvää käsihygieniaa kaikkialla. Pese kätesi usein ja aina ennen ruokalaan menoa. Pese kätesi aina kun vaihdat rakennuksesta tai tilasta toiseen.
  3. Pidä turvavälit kaikissa tilanteissa
  4. Suosi sähköistä asiointia aina kun se on mahdollista (opintotoimisto, opettajat, opintojenohjaajat)

 

Johtoryhmä

 

Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset neuvoa, voit ottaa yhteyttä kuraattori Martti Haikkaan, puh 050 406 8751, martti.haikka(at)livia.fi. Kiireellisissä tilanteissa ota yhteys opiston sijaintikunnan terveydenhuollon päivystykseen tai soita 112.