Liviarekry

Avoimia työpaikkoja Liviassa

 LÖYDÄ LUONTOSI LIVIASTA! PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ – AMMATTIOPISTO LIVIA

Ammattiopisto Livia on Kaarinassa, Paimiossa ja Paraisilla toimiva noin 1000 opiskelijan ammattiopisto. Perustehtävämme on olla yksilön ja yhteiskunnan kehittäjä. Arvoinamme tunnistamme yksilön ja luonnon kunnioittamisen, yhteisöllisyyden, asiakaslähtöisyyden ja innovatiivisuuden. Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ravitsemistyöntekijää.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LEHTORI (ruotsi ja englanti)

Haemme 1.1.2023 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen yhteisten tutkinnon osien tiimiin LEHTORIA (opetusaineina ruotsi ja englanti)

Tehtävään valittavalta edellytämme hyviä vuorovaikutus-, tiimi- ja työyhteisötaitoja. Kokemus ammatillisesta opetus- ja ohjaustyöstä sekä opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamisesta katsotaan eduksi. Sinulla on edellytys menestyä työtehtävässä, jos sinulta löytyy itsenäistä ja joustavaa työotetta, ja motivoidut monipuolisesta tehtävänkuvasta ja sinulle mahdollisesti uusista tehtävistä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) yhteisten tutkinnonosien osien opettajaa koskevien säännösten mukaan. Tehtävän hoitamisessa ajokortti ja auto ovat välttämättömät, sillä opetusta on ammattiopistomme eri toimipisteissä.

Opetusta on useammalla eri alalla (sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala). Työhön sisältyy sekä lähi- että verkko-opetusta. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja lääkärintodistus terveydentilasta 1 kk:n kuluttua palvelussuhteen alkamisesta. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES C Liite 1 vuosityöaika).

Tehtävässä on 6 (kuuden) kuukauden koeaika. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa 28.11.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Lehtori yto-tiimi” osoitteeseen hr@livia.fi. Lisätietoja antaa yto-tiimin tiiminvetäjä Eva Vähätalo; eva.vahatalo@livia.fi tai puhelimitse 050 564 3914.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Laitoshuoltaja

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen laitoshuoltajaa.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa koulujen ja asuntoloiden ylläpito- ja perussiivous sekä pyykkihuolto. Työskentely tapahtuu yhdessä toimipisteessä, satunnaisesti ja lyhytkestoisesti myös muissa toimipisteissä.

Päivittäinen työaika on pääsääntöisesti kello 6.00–14.00 välisenä aikana ja viikkotyöaika on 38,25 h /vko. Tehtävään valittavalta edellytämme kiinteistöpalvelualan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa sekä työssä hankittua osaamista laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan työtehtävistä.

Sinulla on edellytys toimia tehtävässä, mikäli pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Positiivisen asenteesi lisäksi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvän fyysisen peruskunnon.

Lisäksi tarvitset työssäsi perus IT-taitoja ja B-ajokorttia. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka 2 174,82 €/ kk + mahdollinen työkokemuslisä KVTES:n mukaisesti

Kirjalliset hakemukset tulle toimittaa 9.12.2022 kello 15 mennessä otsikolla ”Laitoshuoltaja” sähköpostitse osoitteeseen hr(at)livia.fi. Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Karri Nurmi sähköpostitse, karri.nurmi(at)livia.fi