Livia oppisopimus

Hedelmä- ja vihannesosastomestariksi oppisopimuskoulutuksella

Koulutuksen ajankohta ja kesto

Koulutus alkaa 3.5.2021. Kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman mukaan.

Hakeminen

Haku koulutukseen 31.3.2021 mennessä: HAE KOULUTUKSEEN

Hakukelpoisuus ja valintakriteerit

Oppisopimuskoulutuksen aloittaminen edellyttää alan työpaikkaa.

Koulutuksen kuvaus ja sisältö

Ammattiopisto Livia järjestää hedelmä- ja vihannesosastoilla työskenteleville henkilöille oppisopimuskoulutusta, joka rakentuu työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja lähipäivistä sekä etäopetuksesta ja -tehtävistä. 

Lähipäiväjaksot järjestetään Kaarinassa maaseutuopisto Tuorlassa opiskelijoille erikseen ilmoitetun suunnitelman mukaisesti. Lähipäivinä voidaan tehdä myös opintomatkoja.  Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen, lähipäivä toteutus voidaan pitää Teams-sovelluksen kautta. Tämä kuitenkin tarkentuu myöhemmin.

Koulutus on tutkintotavoitteista ja se perustuu koulutuksen järjestäjän suunnittelemiin puutarha-alan perustutkinnon paikallisiin ammattitaitovaatimuksiin perustuviin tutkinnon osiin:

  • hedelmä- ja vihannesosastosta huolehtiminen 15 osp.
  • lähiruoan ja luomutuotteiden tunteminen 5 osp.
  • tavaratalon tai marketmyymälän kukkaosaston hoitaminen 5 osp.

Jokaiselle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma. Osaaminen osoitetaan näytöissä ja hyväksytyistä suorituksista saa osatutkintotodistukset. 

Lisätietoja

Tiiminvetäjä Jaana Jaakola-Joento, p. 0503552434, etunimi.sukunimi(at)livia.fi

Lisätietoa oppisopimuksesta 

Koulutuksen kustannukset opiskelijalle

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksuton lukuun ottamatta mahdollisia työelämän lupa- ja korttikoulutusten viranomaismaksuja.  Opiskelija saa työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana palkkaa. Lähipäivien ajalta opiskelija voi anoa koulutuksenjärjestäjältä opintososiaalisia etuuksia, mikäli työnantaja ei maksa lähiopetuspäiviltä palkkaa.

Koulutuspaikka
Kaarina, Tuorlantie 1