Hygieniapassikoulutus

Seuraava elintarvikehygieniakertaus ja hygieniapassitesti järjestetään Ammattiopisto Livian Paraisten toimipaikassa.

Koulutuksen ajankohta ja kesto
Maanantaina 15.4.2024 klo 12.30-16.00 Paraisten Kalakoululla, luokka 3.

Hakeminen
Ilmoittaudu koulutukseen oheisen linkin kautta  viimeistään 11.4.2024 klo 16.00 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat tiedon ennakkomateriaalista.

Koulutuksen kuvaus ja sisältö
Hygieniapassi on todistus elintarvikehygieenisestä osaamisesta. Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassi tarvitaan, jos työntekijä työskentelee elintarvikehuoneistossa ja käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Hygieniapassi on voimassa toistaiseksi.
Huom! Testissä tulee olla mukana virallinen kuvallinen voimassa oleva henkilöllisyystodistus.
Kouluttajana toimii lehtori Annukka Reponen, annukka.reponen@livia.fi

Lisätietoja
Pia Suutari, p. 050 4629 129
etunimi.sukunimi(at)livia.fi

Koulutuksen kustannukset opiskelijalle
Koulutus ja testi 93 € henkilö (sis. ALV 24 % ja hygieniapassin).
Pelkkä testi 50 € henkilö  (sis. ALV 24 % ja hygieniapassin).

Koulutuspaikka
Parainen, Kalakouluntie 72