Puutarhuri Livia

Leikkokukkien tuottaminen avomaalla -osatutkinto

Koulutuksen ajankohta ja kesto

14.11.2020 - 09.10.2021 

Hakeminen

HAE KOULUTUKSEEN Haku koulutukseen alkaa ke 2.9.2020. Hakijat haastatellaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan otetaan 14 opiskelijaa. Hakuaika päättyy kun kurssi on täynnä, mutta viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. 

Leikkokukkien viljely avomaalla -tutkinnon osan hakuaika on päättynyt. Koulutuksen suosio yllätti meidät jälleen kerran ja hakijoita oli tosi paljon. Kurssi tuli täyteen ennätysajasssa ja hakulinkki on valitettavasti jo suljettu. Seuraa koulutustarjontaamme, jatkoa on varmasti tulossa ensi lukuvuonna. Hakijat haastatellaan ja varasijoilla oleville ilmoitetaan asiasta.

 

Hakukelpoisuus ja valintakriteerit

Työskentelet jo puutarha-alalla tai haluat täydentää puutarha-alan osaamistasi.

Koulutuksen kuvaus ja sisältö

Opinnot koostuvat lähiopetuksesta, etäopetuksesta, etätehtävistä sekä käytännön työtehtävistä. Tutkintokoulutukseen sisältyy myös näyttö. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti lauantaisin ja opetusta on noin kuukauden välein. 

Opit viljelemään leikko- ja kuivakukkina käytettäviä kasveja avomaalla. Koulutuksessa perehdytään avomaan kukkien viljelyyn lajikevalinnoista sadonkorjuuseen. Opit viljelyn eri vaiheet käytännönläheisesti. 

Lisätietoja

Eeva Renfors, 050 368 1651 

etunimi.sukunimi(at)livia.fi 

Koulutuksen kustannukset opiskelijalle

Tutkintotavoitteinen koulutus on osallistujalle maksuton. 

Koulutuspaikka
Kaarina, Tuorlantie 1