Tietokone

Nuorten viljelijöiden tulotuki -minimikoulutus 

Haluatko jatkaa kotitilasi toimintaa tai onko haaveissasi tilanpito? Tämä koulutus on sinulle! Nuorten viljelijöiden tulotuen ehtojen täyttämiseen suunnattu minimitutkinto vastaa tarpeeseesi. Koulutuksessa perehdyt nopeatempoisesti ja täysin omaan tahtiisi yrittäjyyden ja tuotantosuuntasi mukaisiin oppeihin.

Koulutuksen ajankohta ja kesto

Koulutus alkaa nonstoppina ja sen voi suorittaa kokonaan etäopintoina. Koulutus kestää opiskelutahdista riippuen noin 2-3 kk. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jonka pohjalta koulutuksen pituus määräytyy. 

Räätälöimme opinnot sinun tavoitteidesi mukaan!

Hakeminen

Hae koulutukseen oheisen hakulinkin kautta 

Hae koulutukseen

 

Hakukelpoisuus ja valintakriteerit

Hakijat kutsutaan haastatteluun. Haastatteluaika sovitaan henkilökohtaisesti. 

Koulutuksen kuvaus ja sisältö

Monimuotoisen toteutettava tutkinnonosa /tutkinnonosat on mahdollista suorittaa täysin etäopintoina, jolloin opintojen suorittaminen on paikkariippumatonta ja opiskelijan niin halutessa hyvin nopeatempoista.  

Oppimisen aikataulu on oman henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukainen.  Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena. 
Tutkinnonosapaketti antaa kelpoisuuden nuorten viljelijöiden tulotukeen. 

Lisätietoja

Opetutor Tomi Laaksonen, puh. 050 4132597 

Opintosihteeri Leena Koli, puh. 050 464 2200 

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi(at)livia.fi 

Koulutuksen kustannukset opiskelijalle

Perustutkintokoulutus on maksutonta. Erilaiset viranomaismaksut, kuten korttikoulutusten (työturvallisuus, tieturvallisuus, tulityö, T-luokan ajolupa, yms.), viranomasimaksut eivät sisälly maksuttomaan koulutukseen.

Koulutuspaikka
Kaarina, Kiesikatu 3