Oppisopimus lähihoitaja

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, oppisopimuskoulutus 180 osp

Sinä uuden oppimisesta kiinnostunut ja motivoitunut persoona, joka kohtaat ihmiset arvostavasti ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Hae opiskelemaan oppisopimuskoulutuksena sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja).

Koulutuksen ajankohta ja kesto

Opinnot alkavat työantajan kanssa tehdyn työsopimuksen mukaan alkuvuodesta 2023. Lähiopetus Kaarinassa alkaa 2.-3.2.2023 ja jatkuu siitä 1pv/vkossa. Tutkinnon valmistuminen yksilöllisten suunnitelmien mukaan. Koulutuksen kesto n. 1,5 -2 vuotta.

Osaamisalaksi voit valita Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen tai Sairaanhoidon ja huolenpidon. Oppisopimuksen ajalle saat määräaikaisen työsopimuksen ja työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Hakeminen

Hakulinkki Attendolle

HAE KOULUTUKSEEN

Hakukelpoisuus ja valintakriteerit

Hakijalta edellytetään soveltuvuutta alalle, sekä alalla vaadittavaa fyysistä ja psyykkistä terveyttä ja toimintakykyä.

Koulutuksen kuvaus ja sisältö

Työelämän yhteistyökumppanit tarjoavat hoitoalan työpaikkoja ja niihin liittyvä oppisopimuskoulutus järjestetään yhdessä Ammattiopisto Livian kanssa.

Opiskelua on työpaikalla vähintään keskimäärin 25h viikossa ja yksi lähipäivä viikossa Ammattiopisto Liviassa Kaarinassa, Kiesikatu 3.

Lisäksi opintoihin kuuluu etä- ja itsenäistä opiskelua. Jokaiselle nimetään työpaikalla oma työpaikkaohjaaja ja koulussa tuutoropettaja, jotka yhdessä tukevat opintojen etenemistä koko koulutuksen ajan.

Lisätietoja

Lisätietoja Attendossa työskentelystä antaa rekrytointikoordinaattori Päivi Sorila p. 044-4940301 tai paivi.sorila@attendo.fi

Lisätietoja koulutuksesta voit kysyä Ammattiopisto Liviasta, lehtori, tiiminvetäjä Leena Paavola p. 050-3662091 leena.paavola@livia.fi tai lehtori Lea Sorvari p. 050-3447671 lea.sorvari@livia.fi

 

Koulutuksen kustannukset opiskelijalle

Koulutus on maksutonta. Tutustu https://www.livia.fi/hakijalle/oppisopimuskoulutus

Työllisyysrahasto myöntää 400 euron suuruisen ammattitutkintostipendin, jos olet suorittanut ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon ja sinulle on kertynyt työhistoriaa vähintään viisi vuotta tutkinnon suorittamispäivään mennessä. Tutustu saamisedellytyksiin:

https://www.tyollisyysrahasto.fi/aikuisopiskelijan-etuudet/ammattitutkin...

Koulutuspaikka
Kaarina, Kiesikatu 3