Mainos Kekri-tapahtumasta.

Livia-torin Kekri 2022

Livia-torin Kekri'22 juhlii sadonkorjuuta Tuorlan kartanon edustalla lauantaina 24.9.2022 klo 10-15, osoitteessa Tuorlantie 1, Piikkiö. 

Tarjolla lähiruokaa ja herkkuja sekä tekemistä koko perheelle. Tervetuloa aitoon maaseutumiljööseen tutustumaan maaseudun elämään ja antimiin!

Tapahtuman järjestävät Ammattiopisto Livian opiskelijat henkilökuntineen.

Ohjelmassa tänä vuonna muun muassa:

  • Myynnissä oman tuotantomme perunaa, kaalia, sipulia, raparperia, omenaa sekä avomaan leikkokukkia
  • Lähes kolmekymmentä paikallista myyjää, joiden tarjonnassa mm. vihanneksia ja juureksia, hunajaa, kalaa ja lihatuotteita, leipää ja leivonnaisia sekä luonnonkosmetiikkaa, koruja ja käsitöitä 
  • Paimion ponit vierailulla
  • Keppari- ja polkutraktoriradat perheen pienimmille
  • Tutustuttavana biokaasutraktori
  • Koulutusesittelyä - tule keskustelemaan koulutusmahdollisuuksista ja tutustu opiskelijoihimme ja opettajiimme, jotka tapahtumaa toteuttavat!

Ravintola Tähkässä Tuorlan päärakennuksessa on tarjolla lounasta (kaalilaatikkoa liha- ja kasvisversiona) 10 euron hintaan, lapsille 6-12-v. 5 euroa. Lisäksi tapahtuma-alueella on makkaran ja omenamehun myyntiä sekä kasvisherkkuja tarjoilee Shams Falavel. 

Muutokset ja täydennykset ohjelmaan mahdollisia.

Samaan aikaan tapahtuu myös naapurissamme Sipilän talolla, osoitteessa Tuorlan peltotie 23! Lounais-Suomen Puutarhayhdistys järjestää Syyspuutarhapäivän klo 10-14. Ohjelmassa mm. puutarhaneuvontaa, kirppis puutarhatarvikkeille ja -tuotteille, perennanvaihtoa ja puffet. Lisätiedot löydät yhdistyksen Facebook-sivulta.