Tervetuloa osallistumaan Luomutuote näkyväksi! -brändäyspäiviin
ProAgria Länsi-Suomen ja Ammattiopisto Livian Varsinaista luomua -hanke järjestää luomutuotteiden brändäyspäiviä keväällä 2024.
Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia. Päivään sisältyy kahvi ja pieni suolainen. Mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun.
Ilmoittautumiset kolme päivää ennen kutakin tapahtumapäivää sähköpostilla Jenna Ekmanille, jenna.ekman@livia.fi
I Miksi ja miten brändätä?
9.2.2024 klo 8.30-15.00 Ilmaristen matkailutila, Väänteläntie 45 Lieto
Aamupäivä on varattu asiantuntijaluennoille ja aiheesta kertovat mm. Jukka Hakala Kotoba Oy:sta. Jukan lisäksi lavalle nousee Noora Sallasmaa Sallasmaa&Norokytö Oy:stä aiheella, miten luomusta kommunikoidaan designin avulla.
Iltapäivä on varattu workshop-työskentelylle, jonne osallistujat voivat ottaa oman tuotteen/idean mukaan. Iltapäivän aikana on mahdollista saada yrityskohtaisesti vinkkejä yritysilmeeseen, pakkauksiin ja tuote-esillepanoihin ym.
II Miten käytän sosiaalista mediaa?
8.3.2024 klo 8.30-15.00 Ammattiopisto Livia, Tuorlantie 1 Piikkiö (koulurakennuksen auditorio)
Päivän ohjelmassa:
8.30 – 9 Aamukahvi
9 – 9.15 Tilaisuuden avaus. Jenna Ekman / Varsinaista Luomua -hanke, Ammattiopisto Livia
9.15 – 10.30 Syvempää ymmärrystä sosiaalisen median käytöstä brändäyksen työkaluna. Kukka Kalin / Mainostoimisto Kuke Oy
10.30 – 11.30 Minun tarinani: Miten syntyi Maalaisjärki-brändi. Anna Länsisalmi-Keisala / Maalaisjärki, Keisalan tila
11.30 -12.30 Omakustanteinen lounas
12.30 – 13.15 Miten teen somea? ProAgrian asiantuntija Elina Valkeinen / Tomppilan tila
13.15 – 14.00 Konkreettisia vinkkejä ja käytännön esimerkkejä miten voit vahvistaa brändiäsi somessa. Kukka Kalin / Mainostoimisto Kuke Oy
14 – 15 Oman yrityksen some kuntoon: rakenna loppuvuoden somekalenteri, vinkkejä kuvankäsittelyyn, näin otan kuvia älypuhelimella. Voit miettiä kysymyksiä työpajaan jo valmiiksi.
III Mitä kauppa vaatii luomutuotteelta?
5.4.2024 klo 8.30-12.30 Ammattiopisto Livia, Taatilantie 110 Paimio (koulurakennuksen auditorio)
Päivän ohjelmassa:
8.30–8.50 Aamukahvi
8.50–9.00 Tilaisuuden avaus
9.00–9.30 Suoramyynnin digityökalut tuottajille, helppoutta suoramyyntiin | Graani-sovellus, Maarit Rockenfeller
9.30–10.15 Luomutuotteet lähituotepuodissa | Vemos lähituotepuoti, Susanna Mäntylä, Vemoksen toiminta. Miten luomutuotteet ovat esillä lähituotepuodissa ja miten ne saa kaupan valikoimaan?
10.15–11.00 Luomutuotteet kyläkaupan näkökulmasta | Pyheen kyläkauppa, Jaana Kujanen
11-12 Mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen (8.50 euroa)
12–12.30 Food Hub -toimintaympäristö lähiruoan ja luomutuotteiden myyntikanavana | Laura Varjotie, Pyhäjärvi-instituutti
12.30 Tilaisuuden päätös
Osallistuminen tapahtumaan on maksutonta, mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen. Kahvitarjoilu.